Book ophold
Book ophold
22.08.2019

Himmerland Golf & Spa Resort inviterer lokale til middag med Christian Bitz

Fredag den 6. september inviterer Himmerland Golf & Spa Resort i samarbejde med Christian Bitz lokalbefolkningen inden for, når de lancerer deres nye madkoncept.

Læs mere

Himmerland Golf & Spa Resort inviterer lokale til middag med Christian Bitz

De seneste måneder har de dygtige kokke på Himmerland Golf & Spa Resort og den danske ernæringsekspert Christian Bitz arbejdet på at udvikle et helt unikt madkoncept. Konceptet er primært udtænkt til konferencegæster, men fredag den 6. september får gæster fra lokalområdet en helt eksklusiv mulighed for at prøvesmage menuen, der har til formål at sætte sundhed på de danske virksomheders mødedagsorden:

 

- Vi tror på, at sund mad øger effektiviteten og dermed værdien af et møde eller en konference. Derfor har vi udviklet et madkoncept, som sikrer, at både krop og hjerne får de bedste arbejdsbetingelser, forklarer adm. direktør Mark Bering fra Himmerland Golf & Spa Resort.

 

Det færdige koncept er blevet til gennem en række workshops, hvor Himmerland Golf & Spa Resorts kokke og Christian Bitz i fællesskab har fundet frem til den unikke sammensætning af råvarer. Denne aften får interesserede gæster mulighed for at opleve Christian Bitz forberede, servere og præsentere både menu og koncept:

 

- Det har været en spændende proces at være en del af sammen med både kokke og leverandører, og vi står nu med et færdigt produkt, der er tidssvarende og lever op til de krav og forventninger, vi bør stille til den mad, vi indtager. Jeg glæder mig til at besøge Himmerland og præsentere menuen for aftenens gæster, der forhåbentlig bliver inspireret til en sundere dagligdag – også hjemme i deres eget køkken, fortæller Christian Bitz.

 

Arrangementet foregår fredag den 6. september kl. 19.00 i Restaurant P.O.L.O.

Samarbejdspartnere

Himmerland Golf & Spa Resort
Lars Larsens Vej 1 – 9640 Farsø
+45 9649 6100
hgsr@hgsr.dk

Find kontakt
Køb gavekort